Wat we doen

Food & Groove doet alleen aan groepscatering. Voor groepen vanaf 10 personen en bij reservering van minimaal 14 dagen vooraf, kunnen je gasten genieten van onze Caribbean Soul Food.

Onze gerechten zijn het beste te omschrijven als Caribisch maar dan met een eigen twist. En voor een groter culinair genot, nemen we een deel van het Zuid-Amerikaans vasteland er ook bij. Bijzondere smaakcombinaties die je meenemen naar het warme Caribbean.
Van karni stobá (gestoofd rundvlees), Surinaamse bami met kip of Jamaican Curry Chicken tot garnalen in oestersaus: we maken het allemaal klaar.

En belangrijk om te weten: maatwerk is mogelijk rekening houdend met je budget en wensen! Daarom geen kant- en klare menu’s maar spelen we vooral in op je specifieke wensen. Om je een idee te geven, kijk dan even naar onze menusuggesties.


The Groove

Eten is genieten. Daarom bieden we klanten de mogelijkheid voor passend Latin Caribbean achtergrondmuziek. Gaat het om een groter feest waar het uitbundiger mag dan hebben we diverse live band opties. Vraag naar de mogelijkheden.